jenni.jpg

Tervetuloa Small Pinen sivuille!

 

Olen Jenni, Tarinoiden Kuvittaja ja yrittäjä Luovatoimisto Small Pinen takana. Olen aina ollut luova ihminen, joka tykkää mielummin piirrellä yksin kotona kun lähteä ihmisten ilmoille.  Luova ala on aina kiinnostanut minua ja valmistuttuani Savonlinnan Taidelukiosta, lähdin opiskelemaan tekstiilimuotoilua Kuopion Muotoiluakatemiaan, Savonia Amk:uun.

Muotoilukoulutuksessa erityisesti kuosisuunnittelu ja kankaanpainanta kiinnostivat. Opiskeluaikana suunnittelin ja valmistin omia tuotteita, mm. keittiöpyyhkeitä, pusseja ja kasseja, JÄNNÄ by Jenni - tuotemerkillä. 

Muutaman kaupantätinä vietetyn vuoden jälkeen innostus luovaa alaa kohtaan kasvoi ja halusin oppia lisää graafisesta suunnittelusta. Kävin medianomin koulutuksen Karelia Amk:ssa Joensuussa. Koulutuksessa minua kiinnosti erityisesti graafinen suunnittelu, typografia, kuvittaminen ja valokuvaus. 

Luovatoimisto Small Pine näki päivänvalon lokakuussa 2018, kun  päätin toteuttaa unelmani omasta yrityksestä. Small Pinessa tehdään suunnittelua vakavissaan, mutta ei vakavasti. 

Suunnittelijana olen luova, tarkka, huolellinen ja tyylini on yksinkertainen. Kuvitystyylini on värikkäämpi ja

omaperäisempi. Vapaa-aikani vietän koirani Martan kanssa kanssa. Rakastan suklaata ja hyvää kahvia. Lempivärini on musta. Tällä hetkellä olen koukussa Assassin's Creed - pelisarjaan. 

Projekteissa auttaa assistentti-koira Martta, joka pitää huolen työn laadusta ja ruokatauoista. Martan lempiasioita ovat uusi lumi, kurkku, maharapsut ja päikkäreiden otto parvekkeella. Martan lempiväri on pinkki.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan! Voit seurata arkeamme myös sosiaalisen median kanavissamme! 

Jenni