Jennin

portfolio

Moi!

Tässä työnäytteitäni!

Lisää tekemiäni töitä löytyy nettisivuiltani 

www.smallpine.fi

rullaa alas

Digiosaaminen

Digiosaamiseni on hyvin laaja. Osaan käyttää sujuvasti sekä Windows että iOS käyttöjärjestelmiä ohjelmineen, Microsoft 365 ohjelmia (Word, Exe, Powerpoint) ja Adobe CC- ohjelmia (Illustrator, InDesign, Photoshop, Premiere, Lightroom, Rush, XD). Tämän lisäksi käytän sujuvasti Procreate piirtosovellusta iPad:lla.

 

Hallitsen verkkosivujen visuaalisen suunnittelun Wix.com-käyttöympäristössä sekä verkkosivujen päivityksen (sisältö ja ulkoasu) Wordpress-käyttöympäristössä. Olen suunnitellu ja tehnyt oman toiminimeni verkkosivut Wix.com- sivustoa käyttäen sekä ylläpidän ja päivitän yhdistyksemme Itä-Suomen Muoto ry:n verkkosivuja Wordpressillä. 

Alla muutamia digiympäristöihin tekemiäni töitä, lisää niistä kerron alempana kohdassa: graafinen suunnittelu. 

Omien verkkosivujeni suunnittelu ja päivitys

Tekemiäni webbannereita yritysten verkkosivuilla.

Somekanavien hallinta

Somekanavista hallitsen parhaiten Instagramia ja Facebookia. Myös LinkedIn, Youtube, Twitter ja TikTok ovat tuttuja. Tuotan sisältöä ja ylläpidän oman toiminimeni somekanavia. Sen lisäksi olen päivittänyt ja ylläpitänyt Kädentaitajien Joulupuodin somekanavia aina tapahtuman ajan joulun alla, jo 3 vuoden ajan. 

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun osaamiseeni kuuluu kuvittaminen, infograafit, logot, käyntikortit, julisteet, markkinointimateriaalit (esitteet, kutsut, lehtimainokset, roll up), pakkaussuunnittelu, webbannerit ja kuvat verkkosivuille. 

Kuvituksia lisää

Taitto

Taitto-osaamiseeni kuuluu esitteiden, postikorttien, kutsujen, julisteiden, mainoksien, katalogien, pakkauksien ym taittaminen InDesignilla. Isoimpia taittotöitä ovat olleet esitteiden taittaminen Vetrea Terveys Oy:lle, tuotekatalogien taittaminen Vannetukku.fi Oy:lle ja pakkaus- ja esitesuunnittelu Lemmikki Oy:lle. 

Videot

Videoiden kuvaus ja editointi osaamiseeni kuuluu videokuvaus puhelimella ja järjestelmäkameralla sekä videoiden editointi Adobe Rush ja Premiere Pro ohjelmilla. Olen tehnyt mainosvideon Liivi Rusinille Kuopion torin isoon diginäyttöön sekä harjoitellut videoiden tekoa ja editointia omien projektien kautta. Teen myös pieniä videoita omiin somekanaviini. 

Mainosvideo Liivi Rusinille. Editointi: Jenni Hirsikangas

Mainosvideo omalle toiminimelle. Valokuvaus ja editointi: Jenni Hirsikangas

Video: Takaisin mökille. Kuvaus ja editointi: Jenni Hirsikangas

Video: Bichon Frise. Kuvaus ja editointi: Jenni Hirsikangas

Kuvankäsittely

Olen harrastanut valokuvausta ja käyttänyt Adobe Photosoppia jop yli 10 vuotta. Photoshopin lisäksi osaan käyttää Lightroomia ja muita kuvankäsittelyohjelmia. Taitoihini kuuluu kuvamanipulaatio, kuvien syvääminen, perus kuvankäsittely, tuotekuvien kuvaus ja muokkaaminen. 

Kuvankäsittelyä teen melkein päivittäin eri projekteissa. Viimeisin projekti oli Kontio Motors tuotekuvien syvääminen ja kuvien parantelu Vannetukku.fi Oy:lle.